søndag 17. januar 2010

Fjerde gavetildeling. More giveaway.Vi må visst være kommet inn i en stim! Dette er det fjerde innlegget jeg har på etpar dager med beskjed om
gaveutdeling. Denne gang er det LAILA med bloggen "Tankespinn og fargeklatter" som har en gave hun vil gi bort.
This is the fourth post  about giveaway! Now it is LAILA who has a gift for us. We have just to visit her blog and leave her a comment. The drawing is january 31.

6 kommentarer:

Tove sa...

Hei! Ønsker deg et godt nyttår og håper at du har det bra! Ser at det er mye snø hos dere også. Her i Larvik har vi hatt masse snø så langt i vinter og det har vært kaldt; opptil 15 grader her ved kysten som jeg bor. Nå om dagen er det mildere; idag -1 grad.
Nytt år og nye forsetter og ønske om litt vektnedgang og økt trim for meg. Jeg har jo egen blogg spesielt om det temaet som du kan titte innom hvis du har lyst. Linken ligger på hovedbloggen min. Ellers om dagen er jeg mest opptatt med jobb og familile. Og glad er jeg når jeg har overskudd til håndarbeid og litt husmorsysler som å gjøre det pent rundt oss. Midt i det hele er det også viktig for meg å sette av tid til meg selv slik at jeg fortsatt kan være ved god helse.
Du har sikkert nok å pusle med du også og jeg ønsker deg alt vel!

Anya sa...

You are
ADVERTISING FOR GIVE - AWAYS
LOL

Have a nice evening Brit :-)

Lille Lisbeth sa...

Hei, Brit.Fikk ikke til alt med blogging av bildene.Må avslutte for hver gang.Du hjelper vel meg når du kommer hit.Du verden så mye nytt du har på bloggen din.Det vises at jeg har vært lenge borte fra dette.Håper at jeg kommer sterkere tilbake igjen.

Malys krok sa...

Takk for kommentaren! grunnen til at snøspurven var så rolig her var at den nettopp hadde fløyet mot vinduet. Det er Kjersti som holder den, til den igjen kunne flyve avsted.
Ser at du er flink som forteller om alle gevinstene her. Ha det godt!
Fra Margit.

Anonym sa...

Nice brief and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you seeking your information.

Anonym sa...

Solar eneragy is the future for the planet.
[url=http://www.solarcourses.org/]solar water pump[/url]