lørdag 29. mai 2010

Trekning hos Magny. Giveaway.

                            Magny har gaveutdeling. Besøk gjerne bloggen hennes og legg igjen en kommentar.
                           Magny has a giveaway in her blog. You can visit her and leave her a comment.

5 kommentarer:

Randi's Tanker sa...

Hei Brit og takk for hilsen på bloggen min. Ja, nå reiser jeg til sol og varme. Helt passende for meg; ca 25 grader. Hadde kontakt med venner i "paradis" tidligere i dag og det er deilig der. Nå er det sjette sommeren jeg ferierer på samme hotell. De to siste årene (juli/august) har det blitt litt for varmt. Derfor tar jeg tidligere ferie i år.

Bloggen vil bli oppdatert, både med værrapporter og enkelte bilder når jeg får tilgang til det. Så følg med, følg med...

Ønsker deg en riktig god helg!

Malys krok sa...

Tusen takk for din hyggelige hilsen!
Så vil jeg og få gratulere deg med koselig award, som jeg ser på ditt forrige innlegg! Takk for ønsket om en god uke! Kan trenge det, for jeg skal inn på sykehus for å opereres torsdag. Håper du vil tenke på meg da! Ønsker deg og en fin uke!
Hilsen Margit.

Lille Lisbeth sa...

Hei,Brit.Takk for du er så snill og kommenterer på bloggen min.Du er så snill.Perle snill.Jeg er ikke flink til noe som har med blogg og gjøre.Har trengt et kurs i tre uker,for å få med meg alt.Prøver å legge inn svar til noen,men kjenner ikke alle,men gjør det allikevel.Kommer du snart ,og drikker te hos meg.Jeg vil gi deg en liten souvenirs fra London i blogggave.Heida.

Malys krok sa...

Takk for hilsen og for dine gode tanker til meg i denne tiden! Skal ta sting, eller stifter om en uke. Er jo ikke helt i toppform, men så bra at det ikke er noen grunn til å klage. Operasjonen tok nesten 2 1/2 time, men neste dag var jeg oppe og gikk! Var med på et forskningsprosjekt som gikk ut på å drikke energidrikk før og etter operasjonen. Tror det var god hjelp i dette. Ja og så at jeg ble bedt for, selvfølgelig! TAKK!! -Margit-

Jorunns hage og hobby sa...

Tusen takk for koselig kommentar på mitt siste innlegg!
Det er alltid koselig å få besøk av en av mine første bloggvenner!
For tiden er det hagearbeide som er i fokus for meg,fantastisk å følge blomster og busker fra dag til dag.
Ha en nydelig uke i Fosen!
klem