mandag 14. juni 2010

Jubileum. Giveaway.

Sissel med bloggen Daisis home har 2- årsjubileum på interiørbloggen sin.
I den anledning deler ho ut gave. Trekningen er 30.juni.
My blogfriend Sissel with the blog Daisis Home has a giveaway.
You can visit her and leave her a comment.

5 kommentarer:

Malys krok sa...

Stilig gave du presenterer! Takk for din hilsen, Brit! -Margit-

Lille Lisbeth sa...

Takk for hilsen.Var på auksjon,og der var det mye fint.Kjempe mye folk.Dyrt.Jørstad familien var det auksjon etter.Takk for sist,forresten.Vil gjerne ha besøk,også innom hus.Koselige bilder du viser.Hei på deg,Brit.

Jorids BestemorBlogg. sa...

Hei Brit!!
Hyggelig og høre fra deg, jeg er heller ikke så stabil på bloggen for tiden,da det har vært og er en del sykdom i nær familie og som tar en del tid i perioder.
Du er vel glad du også for at iallefall graderstokken har gått litt i riktig retnig for oss her i trønderlag tenker jeg.
Ser du har fått tak i mye fin blomster, jeg har ikke kjøpt noe enda for her i hagen min har kulden tatt død på roser og mere denne våren.
Jeg bor like ved utløpet til Verdalselva og her er det alltid en kald trekk som blir riktig ille hvist sommeren er kald.
Men veret kan en ikke gjøre noe med da vet du.Og jeg er jo frisk og har det bra ellers og da er det jo ikke noe og sutre for:)))
Ønsker deg en fin og god sommer Brit!!
Klem fra Jorid!!

Malys krok sa...

Takk for hilsen! Koppene fikk vi i gave av min svigermor for over 30 år siden, hvor blir tiden av... artig at du kjente dem igjen fra din mor! God helg til deg! -Margit-

eba sa...

Det var fine blomar du har på bileta helsing johanna