tirsdag 17. november 2009

Hilsen til mine bloggevenner. Hi to my blogfriends.

Som dere ser, er jeg ikke så aktiv på bloggen for tiden.
Det er mange grunner til det. Jeg har gått tom for stoff, og synes det er vanskelig å finne noe å sette på bloggen.
Ellers er jeg mye på Facebook. Noen av dere treffer jeg der, men de fleste er kanskje ikke der,,,,,,,,,,
Synes det er noe som foregår hele tiden, plutselig er ei uke gått uten at jeg vet hvor den ble av.
Litt vask til jul har jeg også startet med, men det går ikke så fort.
Jeg tenker av og til på å slutte å blogge, men det har jeg fått tilbakemelding om at dere ikke vil, så den får bare være her.
Snodig, forresten, at det er flere som besøker den gamle bloggen min enn denne nå. Det er IKKE snodig at denne ikke er så mye besøkt, det er jo ikke noe nytt her. Men det som er snodig, er at folk finner den gamle, enda jeg ikke har henvisning til den lenger.


Hi my friends! I am sorry I haven't been here for a long time.
I feel I have nothing to blog about. I am empty.....
A long time each day I spend on Facebook. I meet some of you there, but not all. But I will keep my blog, I shall not delete it.
Funny, however, that my old blog has more visitors than this one! ,,,,,,,,,,,,,,,
Time pass so fast away, where has the days gone? It is almost only a month until Christmas! I have started cleaning my house..
I hope I'll soon be back here. See you! :-)

8 kommentarer:

Anya sa...

I am also empty
somethimes I don't now wath to publish :(
I understand you Brit :-)
Have fun with cleaning your house
hugs from us
Kareltje =^.^=
Anya :)

hjemme bra sa...

Hei.
Eg har hatt ein lang bloggpause sjølv... og har så vidt komt i gang igjen. Det kan no hende inspirasjonen kjem tilbake.
Uansett - kos deg i førjulstida.
Klem

Mormor sa...

Jeg tror de fleste som blogger har opplevd at det går litt opp og ned med lyst og tiltak til å lage innlegg. Jeg blogger ikke i det hele tatt, men jeg har noen faste blogger som ble lagt inn i nyhetleseren min da jeg la ned. På den måten behøver jeg ikke ta hele runden, bare de som har nye innlegg. Jeg tror den gamle bloggen din ligger i mange lister enda, derfor finner folk fram til den. Kanskje de tror du har bytta tilbake, siden det er lite nytt hos deg :-). Ta det med ro du, kan hende lysten kommer tilbake en dag. Når jeg er inne å kikker på alle utmerkelsene du har fått, er det ingen tvil om at bloggen din har vært populær. Ha en fin uke

Hilsen Bodil F.T. sa...

Hei Brit!
Det gjør ingenting om du ikke blogger så ofte. Det er mange bloggere som har laaaaaaaange pauser, men plutselig kommer det et innlegg, og det er like spennende om det er sjelden eller ofte!!

Vent til inspirasjonen kommer!!

Anonym sa...

Hei!
Nei slutte å blogge må du IKKE!!!
Basta bom!
Det går vell opp og ned med alle når det gjelder blogging.Nå mot jul dabber det kanskje av for de fleste,men vips så er vi tilbake igjen og gleder hverandre!
Kjempekoselig hobby!
Jeg har ikke tenkt å slutte blogging:)
Klem fra meg!

Fjordheim sa...

Koselig å høre fra deg. JEg er ikke på Facebook. Ser at noen forsvinner fra bloggen å går over dit. Er glad for at du velger å bli værende. Om enn innleggene blir sjeldne. Du skal se du får noe å blogge om snart.
Ønsker deg en riktig god førjulstid :)

Malys krok sa...

Tusen takk for din hilsen! Koselig! Har nok tenkt på, og sett etter deg, så dette var trivelig! Ha det godt vider og kom med et nytt innlegg når du får lyst. Da finner vi deg! Vennlig hilsen Margit.

Malys krok sa...

Enda en gang må jeg takke for trivelig kommentar! Venter nå litt på å se at det er kommet et nytt innlegg hos deg. Kanskje du får inspirasjon til det nå når advent nærmer seg... Ønsker deg en fin adventstid. Fra Margit.